OBRAZEM: Atletický stadion v Ostrově hostil Memoriál Miroslava Kitzbergera
5XFoto: Město Ostrov
Karlovy Vary

Ostrov - Ostrovský atletický stadion hostil od svého otevření první velký atletický mítink – Memoriál Miroslava Kitzbergera, sportovce, který se coby dlouholetý trenér v místním atletickém oddílu nesmazatelně zapsal do povědomí nejen svých svěřenců, ale také rozhodčích a dalších činovníků této královny všech sportů.

8. květen patřil vzpomínce na tuto významnou ostrovskou osobnost. Prostor pro krátké vzpomínání při slavnostním zahájení memoriálu dostaly manželka i dcera Miroslava Kitzbergera. S krátkými proslovy se připojili také starosta města Josef Železný a člen Rady Karlovarského kraje pro oblast zdravotnictví Jan Bureš.

1105stadionostrov7

Vedení města Ostrov si zásluh Miroslava Kitzbergera velice váží a chce památku na něj uchovat, proto zadalo vyrobení desky s jeho jménem, která byla před konáním závodů umístěna nad vstupem do atletického areálu.

1105stadionostrov9

1105stadionostrov5

1105stadionostrov1

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru