OBRAZEM: Soutěž ve vyprošťování ovládli profesionální hasiči z Aše a dobrovolníci ze Skalné
6x foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Ostrov - Družstva z jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů se v sobotu 12. května utkala v Ostrově na Karlovarsku v krajské postupové soutěži ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel. Náročné vyprošťování bedlivě sledovala četa rozhodčích, která svými body určila vítěze v obou kategoriích.

Soutěž se koná vždy jednou za dva roky a předloňští vítězové z řad profesionálních i dobrovolných hasičů pro letošní rok skončili shodně na druhém nepostupovém místě. Vítězství mezi profesionálními hasiči a postup na oficiální mistrovství republiky ve vyprošťování vybojovali hasiči z Aše, z dobrovolných jednotek jsou postupujícími hasiči ze Skalné.

1405soutezhasici1

1405soutezhasici2

1405soutezhasici4

1405soutezhasici5

1405soutezhasici6

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru