OBRAZEM: Během víkendu zasahovali hasiči u šesti dopravních nehod, jeden člověk zemřel
5X foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Šest dopravních nehod řešili během víkendu hasiči v Karlovarském kraji. Zranily se při nich tři osoby. Ve dvou případech se jednalo o dopravní nehodu auta a motorky, v jednom případě nehodu s nákladním autem.

Kromě dopravních nehod hasiči vyjížděl k dalšímu zásahu na silnici D6 a to k požáru osobního auta u Nového Sedla. Plameny vozidlo zcela zničily, řidička stihla včas vystoupit. Čtyřikrát pak hasiči vyjížděli likvidovat uniklé provozní kapaliny na vozovce. V jednom případě poté zasahovali u události, kdy karavan spadl na muže, ten přes veškerou snahu záchranářů zraněním na místě podlehl. Kromě požáru auta na D6 pak během víkendu vyjížděli k hasiči k dalším deseti požárům.

1405nehodykv1

1405nehodykv2

1405nehodykv3

1405nehodykv4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru