OBRAZEM: V Karlových Varech soutěžili mladí cyklisté. Utkali se v jízdě zdručnosti i poskytování první pomoci
3X Foto: mp Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Oblastní kolo dopravní soutěže mladých cyklistů se letos uskutečnilo za krásného slunečného počasí minulý týden v Centru zdraví a bezpečí v Karlových Varech. Soutěž tradičně zajišťoval BESIP ve spolupráci s Městskou policií Karlovy Vary, Policií ČR, Záchrannou zdravotní službou, Domem dětí a mládeže a Střední zdravotnickou školou.

Soutěže se zúčastnilo 64 dětí, které tvořily čtyřčlenná družstva reprezentující své základní školy ve dvou věkových kategoriích. Tradiční disciplíny prověřily znalosti a dovednosti soutěžících při jízdě zručnosti a poskytování první pomoci. Pravidla silničního provozu byla testována teoreticky i prostřednictvím praktické jízdy na dopravním hřišti.

1605dsmc3

Nejlépe si vedla v obou kategoriích družstva ze Základní školy Truhlářská, která se mohou těšit z postupu do krajského kola, které bude letos v Sokolově. Policisté se strážníky však byli spokojeni se všemi účastníky, a po skončení soutěže konstatovali, že úroveň znalostí a dovedností dětí se oproti předešlým ročníkům zvýšila.

1605dsmc5

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru