OBRAZEM: Karlovarská krajská nemocnice pomáhá vzdělávat budoucí lékaře
4X foto zdroj: Karlovarská krajská nemocnice
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarská krajská nemocnice pomáhá vzdělávat budoucí lékaře. Studenti lékařských fakult mají možnost na tamních pracovištích absolvovat nejen standardní praxe, ale nemocnice pro ně připravila i specializovaný program. Mohli se před několika dny zúčastnit vybraných operačních výkonů, včetně odborného výkladu našich chirurgů, ortopedů a dalších specialistů.

Přijďte si vyzkoušet svou budoucí práci. Karlovarská krajská nemocnice nabízí studentům i absolventům lékařských fakult možnost absolvování brigád i praxí s možností ubytování. A v návaznosti na ně i zajímavé pracovní příležitosti. Více informací Mgr. Bc. Jana Jirsová, DiS., mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel: +420 734 360 278.

1605nemocnice6

1605nemocnice2

1605nemocnice4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru