Velitelé dobrovolných hasičů Z Teplé a ze Skalné dostali medaile za dobrou práci
foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Součástí předání medailí za věrnost II. a III. stupně příslušníkům Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje bylo poprvé také ocenění velitelů dobrovolných jednotek hasičů v kraji.

Ředitel HZS Karlovarského kraje Václav Klemák ocenil pamětní medailí velitele jednotky dobrovolných hasičů z Teplé Karla Kyllera a velitele jednotky dobrovolných hasičů ze Skalné Romana Melničuka. Oba získali ocenění za dlouhodobý přínos a spolupráci s HZS Karlovarského kraje při zajišťování požární ochrany v kraji.

Jedná se o dlouholeté velitele s velkými zkušenostmi. Podle ředitele HZS Karlovarského kraje je udělené ocenění zároveň vyjádřením toho, jak moc jsou pro požární ochranu v kraji důležití právě hasiči z dobrovolných jednotek měst a obcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru