Karlovarský kraj vyhlásil sbírku na pomoc kočičím útulkům. Přispějte i vy
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský Kraj - Péče o opuštěné či týrané kočky je velmi nákladná a ne vždy je jednoduché na ni získat potřebné finance. Karlovarský kraj proto vyhlásil veřejnou sbírku, kterou chce podpořit kočičí útulek v Kraslicích provozovaný spolkem "Konec toulání" a kočičí útulek v Sokolově provozovaný spolkem "Láskou ke kočkám".

Tyto útulky poskytují azyl nalezeným kočkám, které jsou ošetřeny, procházejí očkováním a kastrací. „V útulcích jsem se byla podívat a velmi obdivuji dámy, které se o kočičky starají. Ne každé zvíře má to štěstí, že o něj lidé pečují s láskou. Proto často končí opuštěné a nemocné na ulici. Díky činnosti útulků ale mají kočičky šanci přežít a najít nový domov. Děkuji všem, kteří se do veřejné sbírky zapojí, mají rádi zvířata a chtějí jim pomoci,“ uvedla hejtmanka Jana Vildumetzová.

Přispět do krajské veřejné sbírky mohou zájemci prostřednictvím sběracích pokladniček umístěných na recepci budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje, Závodní 353/88, Karlovy Vary. Dále lze využít speciální bankovní účet č.: 115-7242590287/0100.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru