Začala dlouho očekávaná stavba obchvatu Mariánských Lázní, z centra zmizí dopravní chaos
Foto: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Mariánské Lázně - Karlovarský kraj zahájil dlouho očekávanou stavbu obchvatu Mariánských Lázní. Po dokončení stavby by se mělo ulevit všem lidem nejen v Mariánských Lázních, ale také ve Velké Hleďsebi, protože obchvat odvede především nákladní i osobní dopravu z centra města.

Hejtmanka Jana Vildumetzová během zahájení budování obchvatu popřála stavebníkům, aby se jim práce dařily, a zdůraznila: "Jde o největší investiční akci kraje na silnicích II. a III. tříd, kterou Karlovarský kraj v tomto roce zahajuje. Náklady dosáhnou s evropskou dotací celkem 263, 4 milionu korun. Stavba, která naváže na obchvat Drmoulu, by měla být uvedena do provozu na konci roku 2020, a s úplným dokončením počítáme do srpna 2021."

Dodala také, že kraj letos realizuje celou řadu dalších investičních akcí, mimo jiné pokračuje v revitalizaci chebské nemocnice za více než 400 milionů korun, zahájil přestavbu karlovarské porodnice za více než 90 milionů korun, přestavbu koridoru ostrovského gymnázia za více než 23 miliony korun a další.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru