Kvalitní české ovoce a zeleninu nabídnou další farmářské trhy v Karlových Varech
Ilustrační foto. Zdroj: KV CITY Centrum
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek 1. června budou slavit svůj svátek nejen děti, ale na své si přijdou i vyznavači zdravého stravování a příznivci již tradičních karlovarských farmářských trhů.

Pokud máte rádi třeba kvalitní české jahody, tak přijďte na prostranství před Tržnicí Varšavská/Horova ulice. Protože jsme uprostřed sezony, tak zde budou k mání ředkvičky, kedlubny, špenát nebo kopr. Chybět nebudou ani nové brambory. Dostanete i sadbu sezonní zeleniny, bylinky, květiny.

Budete zde moci nakoupit i další čerstvé potraviny od převážně regionálních zemědělců. Sortiment nabízených produktů bude podobný jako u minulých trhů, přijede většina Vám již dobře známých prodejců. Farmářské trhy začínají jako obvykle v 9 hodin a končí v odpoledních hodinách nebo po doprodání zboží.

Pořadatelem trhů je městská organizace CITY CENTRUM KV.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru