AKTUÁLNĚ: Zásah GIBS na Chebsku. Zadrželi dva podezřelé z 10 let staré brutální vraždy!
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Chebsko - Od ranních hodin realizuje tým příslušníků Generální inspekce bezpečnostních sborů úkony, jejichž cílem je zadržet osoby důvodně podezřelé ze spáchání trestného činu vraždy, ke které došlo téměř před deseti lety na Chebsku.

Na základě vyžádané spolupráce mezi GIBS a PČR byly příslušníky zásahové jednotky v Aši a Chebu zadrženy dvě osoby, které byly následně převezeny do Karlových Varů příslušníkům GIBS k dalším nezbytným procesním úkonům a opatřením.

Případem se začali příslušníci GIBS zabývat asi před půl rokem, kdy byly zjištěny zcela zásadní a nové skutečnosti, které nás opravňovaly začít znovu tento otřesný případ prověřovat. Výsledkem prověřování, shromažďování důkazů i informací, je dnešní realizace.

Dne 23. listopadu 2008 dosud neznámí pachatelé brutálním způsobem zavraždili šestadvacetiletého mladého muže, kterého na odlehlém místě nedaleko přehrady Bílý Halštrov nejdříve těžce zranili útokem a následně ho zavraždili. Muž následkům mučení a těžkých poranění podlehl na místě.

Případ byl v minulosti prověřován tehdejší Inspekcí ministra vnitra a následně předán i tehdejšímu policejnímu orgánu Krajského ředitelství policie Západočeského kraje. V té době se však nepodařilo shromáždit dostatek důkazního materiálu, a proto byla věc v srpnu 2009 odložena usnesením.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru