Starším manželům se porouchalo na silnici auto, mladý pár neváhal pomoci
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Včera odpoledne hlídka karlovarské městské policie na rychlostní silnici R6 spatřila odstavené nepojízdné vozidlo, které stálo v připojovacím pruhu. Strážníci na místě zastavili a pomocí výstražného zařízení překážku v silničním provozu označili, aby eliminovali riziko nehody.

Než strážníci od starších manželů zjistili důvod závady, zastavil před vozidlem mladý pár z Citic, který nabídl odtažení vozidla z nebezpečného místa. Za doprovodu hlídky se podařilo vozidlo přemístit na parkoviště k obchodnímu domu.

Úžasné na celém příběhu je fakt, že mladý pár jedoucí po rychlostí komunikaci opačným směrem na nejbližším sjezdu přejel do opačného směru, aby řidiči v nesnázi pomohl. Strážníci panu L.B. z Citic a jeho partnerce děkují za skvělý přístup.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru