Strážníci nachytali dva chlapce v opuštěném autě u silnice, prý se chtěli ohřát
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Horní Žďár - Minulý týden, hodinu po půlnoci prováděla hlídka městské policie z Ostrova kontrolní činnost v obci Horní Žďár. Při kontrole si hlídka povšimla odstavného vozidla u vozovky a v něm dvou schovávajících se osob. Následně byli ve vozidle zjištěni dva chlapci, kteří byli strážníky vyzváni k prokázání totožnosti.

Ani jeden z chlapců u sebe neměl žádný doklad prokazující totožnost. Chlapci byli hlídkou městské policie vyzvání k opuštění vozidla a dotázáni, jak se do vozidla dostali, kdy oba shodně uvedli, že šli okolo a vozidlo mělo oboje dveře otevřené dokořán, tak si řekli, že se půjdou na chvilku dovnitř ohřát.

Při bližší kontrole vozidla bylo zjištěno rozbité okénko a vytrhané dráty pod volantem. Hlídka MP pojala podezření, že by se mohlo jednat o trestný čin, proto celou věc konzultovala s policií ČR Ostrov, kde operační důstojník na místo vyslal hlídku PČR. Následně se na místo dostavila hlídka, která si celou věc na místě převzala.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru