Nešťastná láska: Mladík se pořezal žiletkou kvůli přítelkyni, nebylo to poprvé. Skončil na psychiatrii
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Ostrov - V minulých dnech byla přijata žádost rychlé záchranné služby Karlovy Vary o prověření oznámení o chlapci, který se měl pořezat na ruce. Hlídka městské policie Ostrov vyjela na místo, kde se nacházel chlapec s přáteli.

Ti sdělili, že se pořezal na rukou žiletkou kvůli jeho přítelkyni. Mladík se přiznal a uvedl to samé, zpětně byla informována operační záchranbé služby o stavu chlapce. Chlapec měl jen povrchové zranění, avšak na obou rukách od zápěstí po loket.

Na místo se posléze dostavila i záchranná služby, která chlapce ošetřila a hlídka městské policie mezitím dohledala otce zraněného chlapce, který se dostavil na místo události. Ten sdělil, že chlapec toto neudělal poprvé a neví si s ním rady. Lékařem bylo poté zjištěno, že má mladík ještě další zranění staršího data. Proto nařídil převoz chlapce do Karlových Varů na vyšetření, odkud chlapec poputuje na dětské psychiatrické odd. do Plzně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru