Roztržka v bytě na Karlovarsku: Rozzuřený muž rozbil přítelkyni telefony, pak vykopl dveře
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality zahájili trestní stíhání 29letého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Takového jednání se měl dopustit v polovině dubna. Ve večerních hodinách v bytě své družky se nejdříve pohádal s mužem, jenž zde byl na návštěvě, a poté vzal ze stolu mobilní telefon své přítelkyně, kterým hodil úmyslně o zem. Aby toho nebylo málo, tak vzal i druhý mobil patřící stejné ženě a i s tím praštil o zem.

Po tomto incidentu ho 29letá žena měla vyhodit na chodbu, to se mu však nelíbilo, a tak vykopl uzamčené vstupní dveře do bytu. Celkem způsobil škodu kolem 8 tisíc korun. Za uvedený přečin mu v případě prokázání viny může hrozit až roční trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru