Karlovarští obyvatelé zvolili největší problém města. Je jím uzavřený bazén hotelu Thermal
Uzavřený bazén hotelu Thermal. Foto zdroj: MMKV
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Největším problémem Karlových Varů je z pohledu obyvatel města uzavřený bazén hotelu Thermal. Vyplynulo to z debaty účastníků jarního diskusního Fóra města Karlovy Vary a následného anketního hlasování.

Mezi nejpalčivější problémy, jejichž řešení považují obyvatelé města za prioritní, byla také hlasováním veřejnosti zařazena výstavba bytů pro mladé a kapacita domova pro seniory. Město by také mělo podniknout kroky, které do Karlových Varů přivedou nové obyvatele a zajistit zázemí pro mladou generaci.

Z hlasování účastníků diskusního fóra a ankety zveřejněné v Karlovarských radničních listech a na webových stránkách magistrátu vyplynul v letošním roce žebříček "8P". Tématům a jejich řešení se budou věnovat jednotlivé odbory magistrátu a členové vedení města podle svých kompetencí a oborů. Výsledky budou vyhodnoceny v rámci Fóra města Karlovy Vary 2019.

"8P" MĚSTA KARLOVY VARY

Problémy, na kterých se shodli jak účastníci veřejného projednání, tak respondenti v rámci otevřené ankety. (Témata jsou řazena dle důležitosti.)

1. Bazén Thermal

2. Bytová výstavba pro mladé lidi + nedostatek míst pro seniory v domově důchodců

3. – 4. Atraktivní podněty pro přivedení lidí do Karlových Varů

3. – 4. Zázemí pro mladou generaci

5. Veřejný prostor – ulice, náměstí, parky

6. Motivace občanů k udržování čistoty

7. Cestovní ruch a lázeňství – veřejné lázně, Vřídlo

8. Doprava v klidu

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru