Ples skončil pro muže neschopenkou, po hádce ho napadli dva návštěvníci
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Na konci února, po skončení plesu ve Žluticích, došlo k fyzické rozepři mezi návštěvníky. Po krátké slovní rozepři napadl 37letý muž společně s dalším mužem 28letého muže, kterého měli tzv. úchopem do kravaty strhnout na zem a znemožnit mu pohyb. Poté ho měli několikrát udeřit pěstí do těla a hlavy.

Pokračování v útoku zabránili až přítomní hosté. Svým jednáním způsobili 28letému muži zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici s následnou několikadenní pracovní neschopností.

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání, přičemž obvinili 37letého muže ze spáchání přečinů Výtržnictví a Ublížení na zdraví. Tohoto jednání se dopustil opětovně, neboť byl za obdobné jednání rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech odsouzen. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru