Kina v regionu nabídnou exkluzivní předpremiéru festivalového filmu Mama Brasil
Foto zdroj: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - I lidé z odlehlých koutů našeho regionu si opět budou moci vychutnat atmosféru Mezinárodního filmového festivalu. Karlovarský kraj dohodnul s jeho organizátory předpremiéru rodinného snímku Mama Brasil s okouzlující Karine Teles v hlavní roli.

Festivalový film bude divákům promítnut v úterý 3. července v kinech v Ostrově, Sokolově, Chodově, Chebu, Mariánských Lázních a nově také v Kyselce.

​Film brazilského režiséra Gustava Pizzia vypráví o Ireně, která žije se svou rodinou v rozpadajícím se domku na předměstí Rio de Janeira. Skromný, ale přesto radostný život rodiny se obrátí naruby v momentě, kdy nejstarší syn Fernando dostane nečekanou nabídku hrát profesionálně házenou v Německu. Příběh o rodičích a dětech diváky dojímá, baví, zahřívá a slibuje, že život má spoustu barev a nových začátků.

„Mám velikou radost z toho, že lidem po celém regionu můžeme nabídnout snímek brazilského režiséra Gustava Pizzia, který má premiéru v českých kinech až 12. července. Jedná se o příběh milující matky, nasycený láskou a něžným humorem.

Věřím proto, že se divákům bude líbit a že se nám podaří na ně přenést tu správnou festivalovou atmosféru,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová. Vstupné na film bude stejně jako v loňském roce za festivalovou cenu, a to 80 korun. Přesný začátek projekce bude upřesněn v programech jednotlivých kin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru