OBRAZEM: V Karlových Varech přivítali účastníky Cyklo-běhu za Českou republiku bez drog
Host akce, mistr světa v nohejbalu a Karlovarák, Jan Vanke. 3x foto: MP Karlvoy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovy Vary se zapojily mezi dalších 40 měst, která přivítala účastníky 16. ročníku Cyklo-běhu za Českou republiku bez drog. Jedná se o informační kampaň, kterou organizuje společnost Řekni drogám ne, řekni ano životu.

Kampaň je určena především žákům II. stupně základních škol a snaží se upozornit na rizika spojená s užíváním návykových látek. Pro setkání s účastníky cyklo-běhu byla vybrána ZŠ Dukelských hrdinů. Cyklisté dorazili v dopoledních hodinách na sportoviště školy, kde již čekal realizační tým projektu, náměstek primátora pan Bruštík, preventisté městské policie a žáci školy.

2506rekninedrogam1

Po úvodních slovech pana náměstka a manažerky prevence kriminality byly organizátory žákům představeny základní principy projektu. Důraz je kladen především na to, aby mladí lidé vyhledávali kvalitní vzory a trávili volný čas kvalitním způsobem, například sportem. Toto potvrdil i další host akce, mistr světa v nohejbalu a Karlovarák, Jan Vanke, který už tak skvělou atmosféru ještě vylepšil povedenou exhibicí. Následně byla společně s žáky odstartována další etapa cyklistické části. Na účastníky cyklo-běhu čekala ten den ještě města Chomutov, Most a Žatec.

2506rekninedrogam3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru