Zfetovaný muž se zákazem řízení se projížděl karlovarskými ulicemi, pak napadl policistu
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Kontrola městské části Rybáře zavedla během sobotního poledne hlídku karlovarských strážníků do ulice Třeboňská, kde si strážníci všimli vozidla bez registračních značek a z osobní znalosti věděli, že tímto vozem jezdí osoba, která má vysloven zákaz řízení. Navíc za volantem recidivistu spatřili.

Po opakovaném pokusu se podařilo strážníkům vozidlo zákonným způsobem zastavit. Kontrola prokázala, že řidič je v zákazu a navíc pod vlivem drog. Strážníci případ předali policistům a jelikož muž měl ve vozidle psa, převezli jej do městského útulku. Během úkonů se agresivita muže stupňovala, až vygradovala v napadení úřední osoby, čímž sbírku svého protiprávního jednání zkompletoval.

V letošním roce se jednalo o třetí trestný čin tohoto výtečníka, u něhož zasahovali strážníci. V lednu pod vlivem drog muž demoloval zaparkovaná vozidla ve Staré Roli a při zákroku hlídky městské policie napadl jednoho ze strážníků. Před třemi dny byl strážníky přistižen pří řízení vozidla v Rybářích, přestože má vysloven zákaz řízení. Nyní se situace opakovala, jen s přídavkem drog a dalšího útoku na úřední osobu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru