Karlovarsko - V sobotu 30. června došlo na Karlovarsku k dvěma dopravním nehodám motocyklistů.

První nehoda se stala krátce před 13. hodinou. Čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního vozidla značky Renault řídil vozidlo po silnici ve směru od Jenišova na Mírovou, kdy na křižovatce zřejmě nerespektoval dopravní značení Dej přednost v jízdě. Při vyjíždění z vedlejší komunikace na hlavní nedal přednost motocyklu značky Kawasaki, jenž řídil 49letý muž. Došlo k nárazu, při kterém utrpěl řidič motocyklu lehké zranění a musel tak být ošetřen v nemocnici.

U obou řidičů provedli policisté dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativně. U osobního vozidla policisté zjistili, že má propadlou technickou kontrolu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 20 tisíc korun.

O tři hodiny později řídila 53letá řidička osobní vozidlo značky Peugeot, kdy na křižovatce v obci Květnová při vjíždění na hlavní pozemní komunikaci zřejmě nerespektovala dopravní značení Dej přednost v jízdě a nedala tak přednost projíždějícímu 42letému řidiči na motocyklu značky Suzuki, jenž jel po hlavní komunikaci ve směru od Chomutova na Ostrov.

Došlo k bočnímu nárazu, při němž utrpěla spolujezdkyně na motocyklu zranění, se kterým byla letecky transportována do nemocnice. Řidič motocyklu byl zraněn lehce a poté převezen k lékařskému ošetření do nemocnice. U obou řidičů vyloučili policisté alkohol provedením dechové zkoušky. Škoda byla odhadnuta na částku kolem 20 tisíc korun.

Oba případy jsou nadále v šetření policistů.

0207nehoda2

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru