Fatální srážka u Varů. Ve změti plechů zahynul ráno mladý řidič
Dnes 3. července 2018 krátce před čtvrtou hodinou ranní řídil 26letý muž osobní vozidlo značky Audi po silnici 1/6 – průtah městem ve směru od Ostrova na Karlovy Vary. V místech u odbočovacího pruhu na Prahu však narazil do před ním jedoucího nákladního vozidla.
Karlovy Vary

Ostrov, Karlovy Vary - Před čtvrtou hodinou ráno se stala vážná dopravní nehoda na příjezdů do Karlových Varů z Ostrova nad Ohří. Vyžádala si jeden lidský život.

Přivolaní hasiči ze stanice Karlovy Vary museli zaklíněného řidiče vyprostit, poté okamžitě začali s oživovacími pokusy. V resuscitaci pokračovala i záchranná služba, zároveň na místo povolala vrtulník.

Místo pro přistání bylo připravené na silnici přímo u nehody. Vrtulník byl odvolán ve chvíli, kdy lékař konstatoval smrt řidiče.

"26letý muž řídil osobní vozidlo značky Audi po silnici 1/6 – průtah městem ve směru od Ostrova na Karlovy Vary. V místech u odbočovacího pruhu na Prahu však narazil do před ním jedoucího nákladního vozidla," uvedla k havárii mluvčí policistů na Karlovarsku Zuzana Týřová.

Na místě zasahoval také psycholog hasičského záchranného sboru, který poskytl první psychickou pomoc druhému řidiči i pozůstalým. Provoz na vozovce byl až do sedmé hodiny ranní zcela uzavřený.

0307nehodakv1

Řidič narazil do nákladního automobilu. Foto: HZS Karlovarského kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru