AKTUÁLNĚ VIDEO: Hasiči vyjížděli do Starorolské ulice, hořel tam přístřešek bezdomovců
3x foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý 3. července, zhruba hodinu po poledni, vyjížděli hasiči k hlášenému požáru ve Starorolské ulici v Karlových Varech. Hořel tam pravděpodobně přístřešek bezdomovců.

V současné chvíli mají hasiči požár již pod kontrolou, na místo vyjela záchranná služba. Počet zraněných, ani rozsah zranění zatím není znám, stejně jako příčina požáru.

https://www.youtube.com/watch?v=po-97ypTpBI

AKTUALIZUJEME: Sloup černého kouře z požáru zahradní chaty v karlovarské městské části Dvory byl vidět v úterý v poledne téměř z celého města. Uvnitř hořící chaty spala žena, svědci požáru ženu zachránili ještě před příjezdem hasičů.

Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů, dvoupodlažní dřevěná chata byla v době jejich příjezdu na místo celá v plamenech. Na likvidaci požáru bylo nutné nasadit několik vodních proudů, zároveň bylo potřeba chránit vedle stojící chatu, aby se oheň nerozšířil. Plameny dostali hasiči pod kontrolu do jedné hodiny od nahlášení.

Ženu, která byla v době požáru uvnitř chaty, odvezla na ošetření do nemocnice sanitka záchranné služby. Celková likvidace požáru se protáhla na několik hodin. Výše škody je v šetření, příčinou je nedbalost při pálení odpadu vedle chaty, odkud se oheň vlivem větru rozšířil i na chatu.

0307hasicikv3

0307pozarkv1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru