Karlovy Vary - V souvislosti se vznikajícím Plánem udržitelné městské mobility Karlovy Vary a Generelem dopravy města Karlovy Vary byla vytvořena pocitová mapa dopravy, ve které je možné označit problémová místa a přidat vlastní popis a komentář. Počet vložených míst a prvků není nijak omezen.

Pocitová mapa je součástí projektu "Plán udržitelné městské mobility Karlovy Vary a Generel dopravy města Karlovy Vary“. Hlavním cílem této nové dopravní strategie je účinněji řešit problémy související s dopravou ve městě.

Plán udržitelné městské mobility bude zahrnovat všechny způsoby a formy dopravy v celém území, včetně dopravy veřejné a soukromé, osobní a nákladní, motorizované i nemotorizované, pohybu a parkování. Navržená opatření by měla vést ke zlepšení bezpečnosti dopravy, snížení znečištění ovzduší, hluku, spotřeby energií, zlepšení účinnosti přepravy osob a zboží, přispět k posílení atraktivity a kvality městského prostředí a území především ve prospěch občanů.

"Zapojte se také. Podělte se s námi o své pocity a zkušenosti s dopravou a pomozte nám odstranit nedostatky," vyzývá město na svých webových stránkách.

Vstup do mapy ZDE.

Více o projektu na internetových stránkách Plánu udržitelné městské mobility statutárního města Karlovy Vary.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru