Žena prodávala na internetu vstupenky na koncerty, zájemcům je nikdy nedodala
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvacetileté ženy ze Sokolova, kterou obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu podvodu spáchaného ve formě spolupachatelství. Uvedeného přečinu se měla dopustit s dalším mužem.

V průběhu letošního roku měla nejméně ve dvaceti případech nabízet na sociálních sítích a internetových prodejních portálech pod fiktivním jménem vstupenky na různé koncerty a představení. Stanovenou částku si měla nechat zaslat na svůj bankovní účet nebo poštovní poukázkou, přičemž kupujícím žádné zboží v podobě vstupenky nezaslala. Tímto způsobem si měla přijít na částku bez mála 100 tisíc korun.

Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí dvacetileté obviněné ženy do vazby, který jej akceptoval. Okresní soud v Karlových Varech pak ženu poslal do vazby. V případě prokázání viny jí tak hrozí trest odnětí svobody až na pět let za způsobenou větší škodu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru