Kamaráde, měj se tam nahoře hezky. Hokejisté Ostrova vyjádřili smutek nad odchodem spoluhráče
Ve zdemolovaném voze přišel o život mladý hokejista.
Karlovy Vary

Karlovy Vary – Při vážné dopravní nehodě v úterý nad ránem zahynul na silnici u Karlových Varů hokejový obránce P. B.

Šestadvacetiletý sportovec nastupoval v minulosti za Sokolov, v sezóně 2014 – 2015 hrál za HC Klášterec nad Ohří. Naposledy reprezentoval hokejový klub Čerti Ostrov. Ti mu na své facebookové stránce věnovali vzpomínku. „Kamaráde měj se tam nahoře hezky. Jsi skvělej kluk a máme tě všichni rádi.“

K havárii došlo v úterý před čtvrtou hodinou ranní na příjezdu do Karlových Varů od Ostrova. Osobní vůz narazil do nákladního automobilu. Přivolaní hasiči museli zaklíněného řidiče vyprostit, poté okamžitě začali s oživovacími pokusy. V resuscitaci pokračovala i záchranná služba. Lékař musel bohužel konstatovat smrt řidiče.

"26letý muž řídil osobní vozidlo značky Audi po silnici 1/6 – průtah městem ve směru od Ostrova na Karlovy Vary. V místech u odbočovacího pruhu na Prahu však narazil do před ním jedoucího nákladního vozidla," uvedla k havárii mluvčí policistů na Karlovarsku Zuzana Týřová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru