Město Loket v roce 1964. Zdroj: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Karlovarský kraj připravil pro všechny, kteří rádi fotí, soutěž s názvem "Proměny Karlovarského kraje za posledních 100 let". Soutěž začala 16. července, potrvá do 30. září 2018. Vítězové získají finanční ocenění a z jejich prací vznikne putovní výstava. Akce se koná u příležitosti letošního výročí 100 let vzniku Československé republiky.

Na stránkách fotobanky Karlovarského kraje najdou soutěžící fotografie míst či pamětihodností Karlovarského kraje, které dodali zástupci krajských a městských muzeí a galerií. Fotografové by si některý ze snímků měli vybrat a nafotit proměnu místa do současné podoby. Soutěže se mohou účastnit amatéři i profesionálové bez rozdílu věku, kteří v termínu zašlou maximálně 5 fotografií.

Své snímky mohou doručit prostřednictvím elektronické zásilkové služby (např. Úschovna apod.) na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to do 30. září 2018. Každá zaslaná fotografie musí být opatřena názvem podle historického snímku, jenž si autor vybral jako předlohu.

„Moc se těšíme na soutěžní fotografie, protože náš kraj je nádherný a žije v něm spousta lidí, kteří k němu mají velmi silný vztah a ve volných chvílích dokumentují přírodní krásy, památky, momentky ze života regionu. Z vybraných děl pak vznikne putovní výstava, jež začne na konci října ve vestibulu krajského úřadu v Karlových Varech a postupně ji uvidí návštěvníci v dalších městech a obcích,“ upřesnila náměstkyně hejtmanky Daniela Seifertová s tím, že na základě rozhodnutí odborné poroty vítěz soutěže získá 3 000 korun, soutěžící na 2. místě dostane 2 000 korun a na třetího v pořadí čeká 1 000 korun.

Podrobné podmínky soutěže včetně technických požadavků na soutěžní snímky a informací o ochraně osobních údajů najdou zájemci rovněž na stránkách krajské fotobanky a na internetových stránkách Karlovarského kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru