Velký svátek fanoušků motocrossu! V Lokti se o víkendu pojede mistrovství světa
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Loket - Již o tomto víkendu se v Lokti pojede jeden z nejprestižnějších motoristických závodů na území České republiky. Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2 nabídne skvělou podívanou pro všechny příznivce tohoto sportu. Přijďte i vy podpořit naše jezdce a sledovat ty nejlepší na světě. Akce se koná za finanční podpory Karlovarského kraje.

​V motocrossovém areálu Loketské serpentiny uvidíte kromě tradičních tříd MXGP a MX2 také napínavé závody EMX300, EMX85 a EMX65. Na startu nebudou chybět světová esa, jako je například Ital Tony Cairoli, Nizozemec Jeffrey Herlings, Němec Max Nagl nebo Slovinec Tim Gajser. Z českých reprezentantů se pak ve třídě MXGP představí náš nejlepší jezdec Martin Michek, který se pyšní celou řadou mistrovských titulů.

Kromě napínavé podívané se návštěvníci šampionátu mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Na páteční i sobotní večer je připravena afterparty se špičkovými dj´s. V místním amfiteátru pak vystoupí kytarista Ross The Boss, metalové kapely Stormwitch, Limetal a začínající Sinetrium z Plzně. Scházet nebude ani tradiční velkolepý ohňostroj. Více informací o programu naleznete na internetových stránkách akce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru