Máte babičku či dědečka s chutí do života? Přihlašte je do ankety Senior roku
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Máte ve svém okolí seniora, který má elánu na rozdávání a zaslouží si obdiv a respekt nás všech? Pak jej rozhodně nominujte do ankety Senior roku 2018, kterou vyhlašuje Karlovarský kraj. Jejím cílem je podpořit aktivní stárnutí našich obyvatel a posílit jejich postavení ve společnosti. Návrhy na ocenění můžete zasílat prostřednictvím on-line formuláře až do 15. září.

​„Vloni jsme poprvé vyhlásili anketu Senior roku, v níž mohli lidé nominovat jednotlivce z našeho regionu, kteří jsou i v pokročilém věku stále aktivní, zajímají se o dění kolem sebe, pomáhají druhým a předávají jim svou moudrost a zkušenosti. Celkem se nám sešlo 182 vyplněných anketních lístků a já pevně věřím, že i letos obdržíme spoustu zajímavých návrhů na ocenění. Chceme, aby veřejnost věděla, jaké pozoruhodné osobnosti máme v našem regionu,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová, jež nad akcí osobně převzala záštitu.

Nominovat lze jednotlivce z našeho regionu, kterému musí být minimálně 60 let. Formulář anketního lístku najdou zájemci na internetových stránkách Karlovarského kraje. „Do formuláře je potřeba kromě nominovaného uvést i informace o člověku, jenž návrh zaslal, a důvod, proč vybranou osobu nominoval. Všechny správně podané nominace budou následně předloženy na vědomí Radě Karlovarského kraje.

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety se uskuteční 8. listopadu v Městském domě kultury Sokolov, kde bude připraven bohatý kulturní program s občerstvením. Mezi pozvanými hosty budou kromě oceněných také občané, kteří zaslali nominace,“ upřesnil náměstek hejtmanky Karlovarského kraje pro oblast sociálních věcí a bezpečnosti Petr Kubis.

V případě jakýchkoliv dotazů se zájemci mohou obracet na odbor sociálních věcí Krajského úřadu Karlovarského kraje, konkrétně na Bc. Petru Šindelářovou Svatošovou, tel.: 354 222 241, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru