Byl okraden hned dvakrát. Opilý muž přišel v restauraci o telefon, po dvou hodinách i o peněženku
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovarsko - Sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže si na obvodním oddělení v Teplé převzal 32letý místní muž. Té se měl dopustit na začátku června v Teplé.

V nočních hodinách v místní restauraci měl nejprve odcizit odložený mobilní telefon, který si zde odložil 44letý zákazník. "Poškozeného muže okradl ještě jednou, a to o téměř dvě hodiny později. V tuto dobu využil jeho podnapilosti a z kapsy kalhot mu odcizil peněženku, ve které měl finanční hotovost kolem 27 tisíc korun a osobní doklady," upřesnila policejní mluvčí Zuzana Týřová. Krádeže se dopustil i přesto, že byl za takový trestný čin pravomocně odsouzen soudem. Teď mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru