Krádež v supermarketu za několik tisíc. Zlodějkami byly malé holky
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Ostrov - V minulých dnech přijala hlídka městské policie v Ostrově žádost od stálé služby policie ČR, zda by hlídka strážníků nemohla prověřit oznámení ohledně krádeže v supermarketu.

Hlídka MP Ostrov žádost přijala, na místě zjistila, že se jedná o dívky staré 8 a 10 let, které odcizily zboží v hodnotě 3 200,- Kč. Z tohoto důvodu byla telefonicky kontaktována pohotovost Sociálních služeb, se kterou se telefonicky domluvilo osobní předání dětí rodičům. To hlídka učinila u obou dívek, které si převzaly matky. Při předání dívek bylo matkám vysvětleno, že v nejbližší době budou kontaktovány pracovnicí odboru Sociálních věcí a zdravotnictví.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru