Ženu v zahrádkářské kolonii obtěžoval muž, začal před ní masturbovat
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovarsko - V minulých dnech vcházela žena do jedené ze zahrádkářských kolonií v Karlových Varech. Když si ženy vstupující do této osady všiml dvaačtyřicetiletý muž, rozeběhl se za ní. Následně si před ní lehl a v její blízkosti začal masturbovat.

Žena od něj odcházela pryč, ale muž ji pronásledoval a po několika metrech udělal to samé. "Svého jednání zanechal až ve chvíli, kdy žena přišla ke své zahrádce, kde byl její manžel. Dvaačtyřicetiletý muž ze zahrádkářské kolonie odešel pryč," uvedl policejní mluvčí Michal Žáček.

Skutek se podařilo objasnit policistům z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře a to díky popisu muže a jejich velmi dobré místní a osobní znalosti. Dvaačtyřicetiletý muž byl karlovarskými kriminalisty obviněn ze spáchání přečinu Výtržnictví, za což mu hrozí v případě prokázání viny až tříletý trest odnětí svobody. Muž bude v nejbližší době zkoumán na Sexuologickém ústavu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru