Policie pátrá po 14leté dívce a 15letém chlapci z Karlovarska. Neviděli jste je?
Pohřešovaná Martina Sedláčková. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští policisté pátrají po 15letém chlapci a 14leté dívce. Pátrání oznámily v neděli 29. července ve večerních hodinách jejich matky. Matka svého syna viděla naposledy v pátek 27. července ve 13 hodin, při odchodu z místa svého trvalého bydliště v Ostrově. Matka svoji dceru viděla naposledy ten samý den kolem 16 hodiny na koupališti v Ostrově ve společnosti pohřešovaného chlapce.

Pohřešovaný chlapec je asi 170 – 175 cm vysoké štíhlé postavy, má krátké blond vlasy a hnědé oči. Chlapec má špatnou výslovnost a na obou předloktí je tetovaný. Na prvním má kříž asi 2 cm veliký a na druhém neurčitý motiv. Naposledy měl na sobě černé boty značky Vans, džínové kraťasy a nezjištěné triko.

 VRÁBEL DENIS

Datum narození 12.11.2002
Pátrání vyhlášeno 29.7.2018
Bydliště - okres KARLOVY VARY
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 170 až 175 cm
Zdánlivé stáří 14 až 15 let

Popis osoby
  • POSTAVA hubená
  • BARVA VLASŮ plavé (blond) BARVA VLASŮ odbarvené
  • TVAR VLASŮ rovné
  • BARVA OČÍ hnědá
Dívka asi 165 cm vysoké hubené postavy, má hnědé oči a středně dlouhé hnědé vlasy. Pohřešovaná špatně vyslovuje a nad horním rtem na pravé straně má jizvu. Naposeledy měla na sobě nízké černobílé boty značky Vans, džínové kraťasy, šedomodré tričko s nápisem Vans na prsou a s sebou měla kabelku šedivé barvy.

 

SEDLÁČKOVÁ MARTINA
Datum narození 4.6.2004
Pátrání vyhlášeno 29.7.2018
Bydliště - okres KARLOVY VARY
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 165 až 166 cm
Zdánlivé stáří 16 let

Popis osoby
  • POSTAVA hubená
  • BARVA VLASŮ hnědé
  • TVAR VLASŮ rovné
  • BARVA OČÍ hnědá

 

"Jakékoli bližší informace k pohřešovaným dětem sdělte prosím na nejbližším obvodním oddělení Policie ČR nebo volejte na linku 158," uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru