OBRAZEM: Traktorista na železničním přejezdu zkřížil cestu houkajícímu vlaku
4x foto: policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V pátek 27. července kolem poledne řídil 58letý řidič traktor s přívěsem - nádrží na vodu po polní cestě ve směru od obce Těšetice k železničnímu nechráněnému přejezdu.

Na ten však vjel, aniž by se zřejmě přesvědčil, zda ho může bezpečně přejet a nerespektoval při tom houkající nákladní vlak jedoucí ve směru na Protivec. Následně došlo ke střetu nákladního vlaku s přívěsem, který byl odražen mimo komunikaci. Ke zranění osob nedošlo. "Přítomnost alkoholu byla u účastníků dopravní nehody vyloučena provedenou dechovou zkouškou," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 50 000 Kč. Dopravní nehoda je nadále v šetření.

3007nehoda2

3007nehoda3

3007nehoda4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru