OBRAZEM: Hasiči v kraji zažili perné pondělí. Během dopoledne vyjížděli hned k několika haváriím
4x foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Další letní týden nezačal na silnicích Karlovarského kraje nijak příznivě. Jen během pondělního dopoledne vyjížděli hasiči ke třem dopravním nehodám. Během havárií naštěstí nedošlo ke ztrátám na životech.

Hasiči ze čtyř jednotek vyjížděli v pondělí po desáté hodině dopoledne k dopravní nehodě dvou nákladních aut na silnici D6 u Sokolova. Nákladní auto po nárazu do stojícího kamionu skončilo zcela zdemolované, v kabině jel pouze řidič, který byl v době příjezdů hasičů na místo již mimo vozidlo.

3107nehodavary5

 

Na žádost posádky záchranné služby zajistili hasiči přímo na dálnici místo pro přistání vrtulníku, ten transportoval muže do nemocnice. Provoz v jízdním pruhu ve směru z Karlových Varů na Sokolov byl zcela uzavřený, před místem nehody se vytvořila dlouhá kolona.

Vyproštění jedné osoby si vyžádala dopravní nehoda před polednem v Kynšperku nad Ohří. Dodávka zde narazila čelně do stromu u silnice na výjezdu z Kynšperka směrem na Kamenný Dvůr. V autě zůstala zaklíněná řidička, vyprostit ji museli přivolaní hasiči.

3107nehodavary6

Po vyproštění si zraněnou ženu převzala posádka záchranné služby. Během záchranných prací byl provoz na silnici zcela uzavřený.

Během pondělního dopoledne hasiči zasahovali také u dopravní nehody nákladního auta u Jindřichovic, ta se naštěstí obešla bez zranění.

3107nehodavary7

Kromě těchto nehod vyjížděli hasiči v kraji během dopoledne pomáhat s čištěním propustku v Rotavě, k asistenci ve výrobě v chemických závodech, pomáhat při záchvatu jedné osoby na pracovišti, k hlášenému požáru v karlovarských Tuhnicích, likvidovat obtížný hmyz v Ostrově, k úklidu biologických stop po zranění v Mariánských Lázních, k úniku provozních kapalin v Nejdku, k hlášenému požáru v Chebu, k požáru elektro pomníčku v Karlových Varech, k otevření bytu v Sokolově, k lesnímu požáru u Rotavy. Aktuálně před třetí hodinou odpolední vyjíždí hasiči z několika jednotek k požáru kombajnu u Okrouhlé.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru