OBRAZEM: Auto po nárazu skončilo v příkopu, řidiči se údajně zaklínila bota pod pedálem
3x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V úterý 1. srpna kolem poledne řídil 35letý řidič nákladní vozidlo Fiat po silnici I/6 ve směru od Bochova na Prahu. Před křižovatkou na Verušičky chtěl zastavit před stojícím a odbočujícím vozidlem Volkswagen, které řídil 24letý řidič.

Z důvodu údajně zaklíněné boty pod brzdovým pedálem se mu však zastavit nepodařilo. Řidič se snažil alespoň strhnout vozidlo vlevo, ale střetu již nezabránil. "Došlo k nárazu nákladního vozidla Fiat do nákladního vozidla Volkswagen, které bylo následně odraženo vpravo mimo komunikaci, kde se přetočilo přes střechu a zastavilo se v silničním příkopu otočené na bok," popsala jak k nehodě došlo policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

0208nehodavary2

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče z vozidla Fiat, který byl na místě nehody ošetřen a ponechán zde bez dalšího léčení. Řidič z vozidla, které se převrátilo přes střechu, převezli zdravotníci k vyšetření do nemocnice v Karlových Varech. Alkohol policisté u obou řidičů vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 230 000 Kč. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravní policistů.

0208nehodavary3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru