Zvrhlá zábava u karlovarské diskotéky: Opilý mladík vozil kamaráda na kapotě auta
Opilý řidič vozil kamaráda na kapotě. Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Během víkendu před koncem směny prováděli karlovarští strážníci již několkátou kontrolu okolí diskotéky Brooklyn, kde si všimli kličkujícího vozidla jedoucího od zmíněné diskotéky do centra města. Zarážející bylo, že jeden z pasažérů místo uvnitř vozu, seděl na přední kapotě.

Devatenáctiletý mladík se evidentně bavil, nevnímaje možné nebezpečí, zvláště, když dvacetiletý řidič ze Sokolova řídil pod vlivem alkoholu. Při první kontrole mu strážníci naměřili 1,38 promile. Další kontrola provedená příslušníky Policie ČR, které strážníci na místo přivolali z důvodu podezření na spáchání trestného činu, naměřila již hodnotu 1,59 promile. Případem se zabývá policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru