Motorkář se dvěmi promile nezvládl zatáčku a skončil se svým strojem v poli
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Dopravní policisté z Karlových Varů sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 45letému cizinci. Ten měl v polovině července ve večerních hodinách řídit motocykl značky Kawasaki po silnici 1/13 ve směru od Ostrova na Karlovy Vary.

Při průjezdu zatáčkou vjel s motocyklem vpravo mimo komunikaci přes odtokový žlab do pole, kde s motocyklem spadl. "Policejní hlídka z Ostrova s řidičem následně provedla opakovanou orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla pozitivně s nejvyšším výsledkem 1,91 promile alkoholu," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

S lehkým zraněním byl převezen do nemocnice, kde s ním bylo provedeno i vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 40 tisíc korun. V případě prokázání viny mu tak může hrozit trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru