V domě v Karlových Varech řádili zloději, ze sklepa zmizelo několik kol
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže spáchaného formou spolupachatelství si na Obvodním oddělení v Karlových Varech – Rybářích převzali 21letá žena, 21letý cizinec a 25letý muž z Karlovarska.

Té se měli společně dopustit nejméně ve třech případech v Karlových Varech, v domě, ve kterém kdysi podezřelá žena bydlela. "Nejprve měla podezřelá žena s podezřelým 25letým mužem kolem poledne vniknout do společných sklepních prostor domu, odkud odcizili jízdní kolo v hodnotě kolem 7 tisíc korun. Ve večerních hodinách se podezřelá žena tentokrát v doprovodu druhého podezřelého muže do sklepních prostor vrátila a společně odcizili další jízdní kolo v hodnotě kolem 6 tisíc korun. Do třetice se pro další jízdní kolo vrátili ve stejném složení jako v prvním případě. Tentokrát jinému majiteli odcizením kola způsobili škodu necelých 6 tisíc korun," popsala policejní mluvčí Zuzana Týřová. Za krádež jim tak hrozí až dvouletý trest odnětí svobody v případě prokázání viny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru