Mladík se zúčastnil studentské stávky. Muž na sociální síti mu pak vyhrožoval zabitím
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Sokolovsko - Minulý týden kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality v Sokolově na základě vlastního zjištění začali prověřovat skutečnosti ohledně výhrůžky přes sociální sítě mladistvému studentovi střední sokolovské školy v souvislosti se studentskou stávkou, které se student účastnil.

Kriminalisté v brzké době ztotožnili 34letého muže ze Sokolova, který přes sociální síť ve veřejné skupině vyhrožoval studentovi zabitím. Muž kriminalistům uvedl, že svou výhrůžku nemyslel vážně a nemá v úmyslu nikomu fyzicky ublížit. Celá situace ohledně diskuze k článku studentské stávky ho rozčílila. Svého jednání lituje a chce se ve veřejné skupině na sociální síti omluvit.

Student kriminalistům uvedl, že se necítí být ohrožený na životě a zdraví. Byl poučen o možnosti poskytnutí policejní ochrany, kterou nevyžaduje.

Jednání 34letého muže bude na základě zjištěných skutečností kvalifikováno jako přestupek proti občanskému soužití, který bude oznámen příslušnému správnímu orgánu k projednání.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru