Opilec v Abertamech ničil auta. Na pomoc si vzal plotové plaňky
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Devětadvacetiletý muž z Jáchymova si od policie vyslechl podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví.

Začátkem týdne, v odpoledních hodinách v Abertamech, měl v podnapilém stavu vytrhnout dvě plaňky z plotu. Ty měl násilím vsunout do masky kryjící chladič na osobním vozidle značky Škoda, čímž jej poškodil. Dále měl na vozidle poškodit přední sklo a poškrábat lak vozidla. Lak měl poškodit také na druhém vozidle zaparkovaném hned vedle. Majitelce tak způsobil škodu předběžně odhadnutou na částku kolem 16 tisíc korun. Vzhledem k jeho stavu byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici. V případě prokázání viny mu tak může hrozit až dvouletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru