Paní Hana ochotně pomáhala druhým, během požáru přišla téměř o vše. Kraj vyhlásil sbírku
Ilustrační foto: Pavel Pech
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na počátku května zachvátil domek a zahradu paní Hany z Krajkové požár. I přes snahu hasičů shořela část domu, ale také králíkárna s čerstvě narozenými mláďaty i dílnička, kde měla uložené šicí potřeby a materiál, ze kterého šila čepičky a pletla drobnosti pro miminka v kojeneckém ústavu. Karlovarský kraj proto vyhlásil veřejnou sbírku, prostřednictvím které chce získat alespoň část financí na obnovu domu a zachránit to, co po požáru zbylo.

„Víme, že paní Hana vždy ráda pomáhala druhým a teď sama potřebuje pomoci. V květinářství, kam chodí na brigádu, obdivují její nádherné vazby všichni zákazníci. S radostí se věnuje ochotnickému divadlu a v Habartově se každý týden schází s ostatními babičkami a maminkami a věnují se ručním pracím.

Teď ale všechno ustoupilo do pozadí a je třeba řešit nezbytné stavební úpravy vyhořelého domku. Chceme jí tedy pomoci v nouzi, aby mohla znovu žít jako předtím, než dům poničil oheň. Předem děkuji všem, kteří přispějí a pomohou paní Haně vrátit radost ze života,“ řekla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová.

Finanční prostředky mohou zájemci vložit do zapečetěné sběrací pokladničky umístěné v recepci budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje, Závodní 353/88 Karlovy Vary. Pokladnička bude k dispozici také na všech krajských akcích. Dále je možné zaslat peníze na speciální bankovní účet: 115-7407370267/0100. O výtěžku sbírky a jeho předání paní Haně vás budeme informovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru