Zaměstnanec prodejny s telefony si nechával tržbu, přišel si na 150 tisíc
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Kriminalisté z Oddělení hospodářské kriminality v Karlových Varech zahájili trestní stíhání 36letého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu Zpronevěra.

Jako zaměstnanec si měl v jedné z karlovarských prodejen mobilních telefonů v období od září do prosince roku 2017 nejméně v šesti případech přisvojit nejen finanční prostředky z pokladny, které pocházely z vráceného zboží, ale také několikrát i denní tržbu. Celkem tak měl poškozené společnosti způsobit škodu téměř 150 tisíc korun, kdy část finančních prostředků po zjištění schodku v prodejně, do pokladny vrátil. Jelikož svým jednáním způsobil větší škodu, hrozí mu v případě prokázání viny trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru