Karlovy Vary: Desetiletou dívku napadl na ulici přítel její matky, ta ho ještě bránila
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Rodiče si nevybíráme, to by mohla potvrdit desetiletá dívka, která byla fyzicky napadena přítelem své matky. K incidentu došlo v sobotu o půl třetí odpoledne na Mlýnské kolonádě.

Strážník, který vykonával kontrolu kolonád si všiml, jak dospělý muž udeřil dívku, která upadla, než stačil k muži doběhnout, přidal muž druhou facku. V dalších hrubostech mu již strážník zabránil, přičemž získal oporu i v turistech, kteří byli incidentu přítomni.

Třicetiletý muž se zprvu bránil řešení události, kterou navíc bagatelizoval, přítomnost přivolané hlídky PCO ho však rychle přivedla k rozumu. Zarážející byl rovněž fakt, že na místě byla přítomná matka, která se místo očekávaného bránění dcery přidala na stranu partnera a dívce vyčinila.

Případ bude mít dohru u správního orgánu a včasná intervence ze strany odboru sociálně právní ochrany dětí, kam byl případ rovněž předán, bude následovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru