OBRAZEM: U Bochova se převrátila dodávka, všech devět cestujících se zranilo
3x foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Krátce po půlnoci z úterý na středu havarovala na silnici I/6 mezi Žalmanovem a Bochovem dodávka, ve které v době nehody jelo devět lidí. Nehoda se stala v místě, kde se opravuje most. Auto narazilo do zábran před místem opravy a převrátilo se.

Právě poslední zábrana zamezila tomu, aby auto spadlo z mostu dolů. Většina cestujících se dokázala z auta dostat sama, tři osoby museli přivolaní hasiči vyprostit a to s použitím hydraulických vyprošťovacích nástrojů. Na místě zasahovali hasiči ze tří jednotek, vyproštění všech osob trvalo přes půl hodiny.

Posádky záchranné služby si převzaly všech devět zraněných cestujících z dodávky, pro nejvážněji zraněného přivolala záchranná služba na místo vrtulník. Prostor pro přistání připravili hasiči u místa nehody. Po vyšetření příčiny nehody ze strany policie asistovali hasiči u převrácení a naložení auta na odtahovou službu. V místě dopravní nehody je kvůli opravám uzavírka, běžného provozu po objízdných trasách se tak nehoda nedotkla.

Zasahující jednotky:

HZS Karlovy Vary (CAS 24 Scania)

JSDH Stružná (CAS 24 L101)

JSDH Bochov (CAS 20 T815)

0606hasici2

0606hasici3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru