OBRAZEM: Řidič dodávky podcenil výšku viaduktu, s autem uvíznul
3x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Včera (6. června) v ranních hodinách řídil 35letý řidič vozidlo značky Mercedes po ulici Starorolská v Karlových Varech ve směru od ulice Chebská. Při vjezdu pod železniční viadukt nerespektoval dopravní značení zakazující vjezd vozidel přesahující výšku 2,6 m a narazil tak horní částí svého vozidla do betonového viaduktu.

Policisté s řidičem provedli zkoušku na alkohol, která vyšla negativně. Naštěstí nedošlo k poškození železniční tratě ani mostu. Na místě zasahovali i hasiči z HZS Karlovy Vary, kteří vozidlo zpod viaduktu vyprostili. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 35 tisíc korun. Za přestupek policisté řidiči uložili blokovou pokutu.

0706viadukt2

0706viadukt3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru