Incident v zahrádkářské kolonii: Opilý agresivní muž chtěl napadnout zahrádkáře, na pomoc si vzal prkno
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Ostrov - V minulých dnech přijala hlídka městské policie v Ostrově oznámení od ženy, ve kterém sdělila, že v zahrádkářské kolonii se nachází zřejmě opilý muž a napadá zde zahrádkáře. Po příjezdu strážníků na místo byl zjištěn agresor při řízení motorového vozidla.

Řidič byl hlídkou zastaven a vyzván k prokázání totožnosti. Muž byl dále vyzván k podrobení se dechové zkoušky ke zjištění množství alkoholu v dechu. Vzhledem k jeho stavu nebyl ani při opětovném pokusu schopen dechovou zkoušku úspěšně dokončit. Poté byla na místo přivolána hlídka Policie ČR Ostrov.

Strážníci na místě vyslechli svědky události, ti shodně uvedli, že opilý muž přijel se svým vozidlem k zahradě, kde se zastavil těsně před plotem. Na to majitel plotu vyšel ven ze své zahrady, kde uviděl řidiče vozidla, kterého napomenul. Viděl, že na jeho plotě nevznikla žádná škoda a šel opět na zahradu.

Následně za ním šel řidič vozidla s prknem v ruce a pořvával na něj. Když to zahrádkář zaregistroval, tak volal o pomoc. To zaslechl jiný muž, který přispěchal na pomoc a agresorovi prkno vytrhl z ruky. Následně se agresor pokusil z místa události odjet. Věc je nadále v šetření Policie ČR Ostrov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru