Historický altán v Kyselce získal Cenu hejtmanky v soutěži Stavby Karlovarského kraje
Foto zdroj: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Kyselka - Cenu hejtmanky Karlovarského kraje v letošním 18. ročníku soutěže Stavby Karlovarského kraje získala obnova historického odpočívadla v Kyselce, tedy replika na místě bývalého vyhlídkového pavilonu nad Ottovým pramenem.

Hejtmanka Jana Vildumetzová k výběru oceněné stavby řekla: ”Mám radost, že se okolí dříve zdevastovaných lázní postupně probouzí k životu a láká spoustu návštěvníků Kyselky. Zároveň se mi moc líbí plánované využití altánu, které bude sloužit jako venkovní učebna, kde se budou seznamovat školní děti s principy ekologie a lesního hospodaření.

Chtěla bych blahopřát i všem dalším úspěšným stavbám, projektům a jejich autorům. Jsem rovněž pyšná na to, že 2. místo v kategorii staveb získala budova hospicové péče, kterou kraj nechal postavit v Nejdku.”Přihlašovatelem stavby altánu, který získal Cenu hejtmanky, byly Vojenské lesy a statky ČR, s.p., divize Karlovy Vary.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru