Pozor, na konci týdne si řidičáky na úřadech nevyřídíte! Přechází se na nový systém
Ilustrační foto: MMKV
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V souvislosti s novelou zákona o provozu na pozemních komunikacích, která mimo jiné přinese digitalizaci fotografií a podpisů žadatelů o řidičské průkazy a doklady profesní způsobilosti, dojde k uzavření přepážek registru řidičů karlovarského magistrátu ve dnech 28. a 29. června.

 Ve výjimečných případech bude možné pouze vydat již vyhotovené doklady. V uvedených dnech bude dokončeno zpracování všech žádostí s papírovými fotografiemi a následně bude probíhat přechod na nový systém.

Novelizace zákona bude účinná od 1. července 2018. Od té doby již nebudou muset žadatelé o řidičský průkaz předkládat vlastní papírové fotografie. Ty pracovníci registru řidičů získají z registru Ministerstva vnitra ČR, případně je pořídí na místě, podobně jako je tomu v případě žádosti o občanský průkaz nebo cestovní pas.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru