Ženu při venčení psa v karlovarském parku napadl cizí muž, útoku přihlížely její děti
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Minulý týden v odpoledních hodinách byla na procházce se svými dětmi a psem žena z Karlových Varů. Klidné procházky v lázeňských lesích poblíž Sv. Linhartu si však neužila.

Potkala totiž jedenatřicetiletého muže z Prahy, který se měl domáhat toho, že ženu doprovodí domů a navíc si ji měl začít fotografovat. Žena s jeho návrhem nesouhlasila, a tak ji měl fyzicky napadnout, přičemž utrpěla zranění, která si vyžádala lékařské ošetření.

Policisté společně s kriminalisty prováděli v rámci pátrání po neznámém muži rozsáhlé opatření. Ve středu 25. července zjistili jeho totožnost a ve večerních hodinách mu kriminalisté sdělili podezření ze spáchání přečinu Výtržnictví, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru