Podvodnice zneužila osobní údaje nicnetušící ženy. Uzavřela čtyři smlouvy u telefonního operátora
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Sokolovsko - Kriminalisté z Oddělení hospodářské kriminality v Sokolově zahájili trestní stíhání 25 leté ženy ze Sokolovska, kterou obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu Podvod v jednočinném souběhu s přečinem Poškození cizích práv.

Těchto trestných činů se měla dopustit tím, že s úmyslem sebe obohatit, využila znalosti osobních údajů 43 leté ženy. Prostřednictvím provedených telefonických hovorů měla uzavřít celkem čtyři účastnické smlouvy u operátora, a to na tři telefonní čísla a produkt s příjmem televizních programů. Žena si byla vědoma, že tak činí bez souhlasu poškozené a současně s tím, že sjednané služby nebude platit.

Svým jednáním způsobila škodu v celkové výši téměř 13 tisíc korun. Obviněná žena byla za přečin Podvod již Okresním soudem v Sokolově odsouzena. V případě prokázání viny může být u soudu potrestána odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru